Avís legal
 
RESPONSABLILITAT

En compliment amb el deure d'informació recollit en article 10 de la Lei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic a continuació s'informa que http://www.ramaderiaroca.com, és un lloc web titularitat de RAMADERIA ROCA SL amb CIF B17691742 (en endavant, el prestador) amb domicili a Urb. Caselles d'Avall 49 17834 Porqueres.

El prestador s'eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al seu lloc web i per la falta de disponibilitat del lloc web, el qual efecturarà a més parades eperiòdiques per manteniment tècnics. A més, el prestador es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer al llco web, sense que hi hagi obligació de preavisar o posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entent-se com suficient amb la publicació al lloc web del prestador.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

El lloc web http://www.ramaderiaroca.com, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la seva programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, els dissenys, logotips, text i/o gràfics són propietat del prestador o, si escau disposa de llicència o autoritzaicó expressa per part dels autors.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relacionades amb el present lloc web o de les activitats en ell desenvolupades, serà d'aplicació la legislació espanyola, a la qual se sotmeten expressament els usuaris i el prestador.

tornar
CATALÀ | CASTELLANO | ENGLISH